Middag på the roof.

Helg nu, gud va skönt! Sitter och väntar på att hon med homeparty sakerna ska komma, så jag får det jag beställt. Men hon tar tid på sig. Hoppas hon kommer snart, för måste hinna duscha och göra mig iordning för jag och älskling ska till The roof och äta vid kl. 20, eftersom han fyller år idag. Så känner mig lite smått stressad. Så det är jag som bjur på middag idag som present för han fyller år, sen har han fått ett sånt silver halsband och lite annat smått och gott av mig. Så han var att nöjd :) Och sen imorgon blire fler överraskningar.

Tänkte jag skulle lägga upp lite bilder från Trysil, men får nog göra det sen ikväll eller imorgon. Hinner inte nu.

Ha en bra fredagkväll alla :)

Puss & Kram, Jessica

Lugn morgon.

Gött att vara hemma, borta bra, men hemma bäst. Stämmer så bra. Vi åkte väl hem runt halv 2 igår och var väl hemma vid halv 5. Så när vi kom till stan skulle vi föst hem till svärföräldrarna och byta tillbaka till våran bil, men då var batteriet helt dött, så vi fick låna mazdan i stället. Så vi får åka och byta bil sen innan vi åker och jobbar. För jag fick börja halv 2 i stället för 9, och slutar halv 6 och Daniel ska jobba lite övertid idag, så jobbar 14-22. Så idag efter jag slutar blir det att fixa lite saker som behöver fixas. För imorgon fyller Daniel 20år, så då ska vi på The roof och äta, har bokat bord vid klockan 8. Men ska ta och hjälpa gubben att packa upp allt vi hade med till Trysil, han har redan börjat, så jag kan inte bara sitta här och inte göra något.

Puss & Kram, Jessica

Trysil, dag 4.

Precis hemkommen efter vart ute och åte en köttbet (ryggbiff med någon potatis, stekta grönsaker och pepparsås). Var helt ok, mysigt var det iaf. Vart ett par öl på det med. Och innan vi drog iväg så vart det en sväng i bastun efter en ännu en heldag i Trysils backar. Var också jätte mysigt. Så nu sitter jag och Daniel i soffan, mamma och pappa bastar och bror och alex har droge ut på något ställe. Men ska att bli gött och komma hem nu. Sova i sin egen säng och allt, saknar kissemisserna också. Men ska fortsätta kolla på tv nu.

Puss & Kram, Jessica





Trysil, dag 3 fort.

Kom iväg vid 11 och åkte ända till halv 4. Så är rätt sleten nu, men kul var det. Hade ju bra väder och allt, blev ju sol framåt eftermiddagen och var inte alls kallt, men jämt innan vi sluta åka så börja det att blåsa. Sen är det så gött att det inte är så mycket folk här heller, varken några köer till lifterna eller i backarna. Men vid halv 1 så vart jag och Daniel hungriga, så vi gick in på Skihytta och åt hamburgare med pommes. Men när vi kom hem sen vid 4 så höll mamma på att göra tacos, så då fick det bli lite av det med. Men nu sitter vi och ser på tv, alla utom Alex, för han har somnat han, helt däckad. Så nu blir det att bara ta det lugnt och vänta in morgondagen. Då blir det ännu en heldag i backen :)

Puss och Kram, Jessica







Trysil, dag 3

Har precis åte frukost, så nu blir det att bege sig till backen. Så vi har vallat skidor nu på morgonen. Ska bli roligt att se hur det går för Daniel, han har inte åkt på 4-5 år han. Men jag tror att det kommer gå fint. Men vädret är väl inte så fint, eller det är ju inte så kallt och det blåset ju inte, men hade velat haft sol som det var igår. Men det kanske kommer framåt eftermiddagen får vi hoppas. Men nu ska jag gå och krongla på mig alla kläder.

Puss och Kram, Jessica

Trysil, dag 2 fort.

Har precis sett på Morden i Midsummer. Var sista avsnittet för säsongen. Så nu till nästa säsong kommer inte kommesarie Barnaby vara med längre, lite tråkigt tycker jag. Innan det åt vi lite mat, blev bakpotatis och baconröra, mumma! Och titta på Solsidan gjorde vi också, det är faktiskt riktigt bra. Inte missat ett avsnitt sen det började. Vart ju inge slalomåkning idag för varken mig, Daniel, mamma eller pappa. Så mamma och pappa gick ut och gick en sväng och jag och Daniel passa på att basta och ta oss en öl, inte lite gött. Men imorgon blir det upp tidigt för att komma iväg till backen. Ska bli så kul, rolligare att åka här än i Valfjället, tar lite längre än 5min att åka ner här i Trysil. Så blir att lägga sig snart, så man orkar upp.

Puss & Kram, Jessica

Trysil, dag 2

Så, nu har vi vatten :) Fan va gött! Så nu sitter jag och väntar på att vattnet ska bli varmt så jag kan duscha. Och brorsan och Alex har åkt iväg för att åka lite snowboard nu, men vi andra väntar tills imorgon, blev så sent med att få igång vatten och allt. Så skör på 2 heldagar, mån och tis. Så idag blir det ner till byn och köpa lite öl och sätta sig i bastun i stället. Ska bli så gött och mysigt. Kanske ska ta en promenad också, gör nog det innan vi börjar basta.

Puss & Kram, Jessica

Trysil, dag 1.

Nu var vi i Trysil då. Är en jätte fin stuga vi fått tag på. Men vattnet verkar ha frusit, så vi kan ju inte ens spola i toaletten, det är ju mindre bra. Men det hoppas vi på ska snart vara fixat. Är lite jobbigt nu bara. Är hur trött som helst, så blir att lägga sig tidigt och komma upp i tid.

Puss & Kram, Jessica


Trött.

Ligger i sängen nu, är hur trött som helt. Tror faktiskt jag lägger mig nu, så går jag upp tidigare imorgon och packar resten. Ska alltid vara lika trött varje fredag, men jag är nog inte ensam om det tror jag. Man blir sleten av att jobba en hel vecka. Så är det.. Filmen var föresten skit dryg! Stängde av den efter ett tag, inte min typ av film. Så den kan få 2/5. Men nu tar jag och lägger mig, eller kanske ska sätta på ett one tree hill avsnitt först? Gör nog det. Godnatt allesammans!

Puss & Kram, Jessica

packar.

Varför kan inte jag packa? Ska bara till Trysil och vara borta i 5 dagar, men har packat för 2 veckor! Alltid gör jag så. Därför det inte finns nått värre än det. Sen när man väl kommer fram så har man ändå på något konstigt sätt glömt hälften, någon mer som känner igen sig? eller är det bara jag? Blir iaf spännande att se vad jag glömt denna gång. Men nu ger jag upp för ett litet tag, tänkte lägga mig i sängen och kolla på film, Krama mig heter den. Kommer inte ihåg om jag sett den eller inte, men det borde man ha gjort för den är ändå från 2005.

Puss & Kram, Jessica


denna dag gjord.

Har vart nere på apoteket nu, köpt det läkaren på rådgivningen sa jag skulle köpa, det var några tabletter för magkatarr och blutsaft. Får se om det blir något bättre, annars blir det till verkstan när jag kommer hem från norge. Men efter jag vart där blev det iväg och sola, inte lite skönt eftersom jag är så frusen. Så nu var det inte längesen jag kom hem, köpte med en blandsallad också, men har inte fått i mig så mycket av den. Ser på Simpson nu, ska väl sätta på någon film snart och krypa ner i soffan med kissemisserna.

Puss & Kram, Jessica

hemkommen.

Har precis kommit hem, har jobbat och sen blev det en snabbis till svärföräldrarna och hämta lite saker till imöra när vi åker till Trysil. Så nu ska jag ringa lite samtal och sen blir det nog en sväng ner på standen. Ska till apoteket en sväng, sen blir det nog att bara kolla runt lite. Efter det tänkte jag åka och sola. Vill träna också, men får se vad klockan blir, annars kanske det får bli en kvällspromenad ikväll. Sen resten av kvällen ska jag bara ligga i soffan och lata mig :) poppsicorn och film, står på schemat då. Och just det, jag måste ju packa! Glömde nästan bort det. Men det ska nog gå fort.

Puss & Kram, Jessica

Natti.

Har precis duschat, så har satt mig i soffan en sväng innan det blir sängen. Har lagt mig sent nästan hela veckan, runt halv ett-ett, men blir nog inge tidigare idag. Men börjar ju inte fören vid 9, så klarar mig att. Sen är det fredag imorgon :) gött! Ska ta det så lugnt, ligga i soffan och kolla på film bara. Daniel jobbar 12h pass imorgon, 14-02.. men ska packa lite och så imorgon, åker ju till Trysil på lördag och kommer hem igen på onsdag, ska bli hur gött som helst att få komma iväg lite. Så är jag, Daniel, mamma, pappa, brorsan och någon kompis till honom som åker. Gött att ha ett par dagar i backen framför sig. Så under dom dagarna kommer det nog inte hända så mycket här, sorry! :) Men nu blir det sängen, godnatt!

Puss och Kram, Jessica

jahopp.

Fick åka med pengar till gubben eftersom han hade glömt de var pizzatorsdag. Så passa på att svänga inom OK handla lite mjölk och smör. Tänkte sola också, men hade verkligen ingen lust med det idag. Får ta det imöra, och kanske gå ner på HK och köra ett pass, inte vart iväg nått denna vecka, fy på dig jessica! Men har vart riktigt duktig på att komma iväg nu. Hade ju det som nyårslöfte, träna minst 2ggr i veckan om det går och äta nytigare. Det är väl det som är svårast, att äta dyttigare alltså.. Men nu jävlar, nu ska jag börja tänka mer på vad och stoppar i mig. Tror jag behöver det, min mage har väl inte vart den bästa nu under 1,5 mån :( inte haft någon vidare matsug, spytt, haft ont i magen osv, och nu är det som värst. Har inte åte mer än 4 knäckebröd på 2 dagar. Så får väl fixa tid hos läkare nu.. Men jag har en sån jävla doktorskräck så ni anar inte. Riktigt jobbigt :/ men men, kan inte gå runt och må såhär iaf. Men ska fortsätta titta på halv åtta hos mig, tycker faktiskt det är lite bra :)

Puss & Kram, Jessica 


Dåligt av mig.

Fyfan på mig! har ju vart urdålig på att uppdatera bloggen. Men ska försöka bli bättre på de. Jag lovar!
Men men, sitter och ser på tv4 jämt nu, eller strö kollar iaf. För sitter och kollar lite på nätet, kan inte berätta än vad jag kollar på fören efter 29e. Är lite hemligt :) Men ska kolla på lite resor nu, för har tänkt mig utomlands till hösten. Så jag och sambon funderar på Turkiet, nån som vart där och kan säga om det var bra och vart man ska bo om man ska åka dit? Men får väl gå ner en sväng på resia nästa vecka och höra.

Puss & Kram, Jessica

RSS 2.0