Besviken.

Herregud, sett på BB och jag kan inte fatta vart det felar på folk?! Är det ingen som vet vad dom gett sig in på? Tror det är 3-4pers som redan stritt om att de vill lämna BB, och detta med detta jävla tjatet om "mullvaden".. Finns det inget vettigt att prata om? Och kan inte BB börja sända lite annat än samma tjat? Måste ju finnas något annat kul som händer tycker man. Sen att inte prata på denna reklamen, vet inte hur mycket de försöker trycka in på en timme.. Men men, fortsätter det så här så kommer nog inte jag orka följa detta.. Synd, för hade verkligen sett fram emot detta.

Nepp, gott folk, nu får det bli sängen. Jobb, 10-18.30 imorgon. Natti natti <3

Puss & Kram, Jessica

Balklänning till salu.

Balklänning till salu

Märket är Nixa och storlek 36
Den är upplagd för att passa min längd och jag är 163 cm lång och hade klackar på 7-8 cm. Till klänningen finns avtagbara band, tyget är skimrande och dekorerad med pärlor. Klänningen har snörning på ryggen, men det finns en dragkedja på sidan för att lätt komma i den. Klänningen har endast använts en gång och är i absolut nyskick! Kemtvättad.

Nypris: 3500 kr
Mitt pris: 2600 kr

Mejla vid intresse, eftersom jag inte vill lägga ut mitt nr här: [email protected]







tandläkaren och klippning.

Vart iväg till tandläkaren nu, och det vart som jag trodde, täderna ryker under våren. Dom 2 som sitter nere, kommer de ta eftersom det inte finns plats för dom. Men ska att klara det, kommer få lugnande och hon som ska görat är jätte trevlig. Så ska vara en duktig flicka. Sen efter jag vart där så åkte jag till virveln och kolla om det fanns någon drop-in klipptid, och det fanns det, så är ny klippt nu också. Känns bra det så det kanske inte blir så slitet med hårförlängningen. Och nu vart jag sittandes här. Funderar på vad jag ska hitta på idag, men det märks och se. Ville träna, men hann inte det när jag skulle klippa mig, för pumpen började halv 5. Men kanske drar och bara kör lite i gymmet, men det är så jävla tråkigt, bättre att gå på pass för då blir det mer gjort. Men annars får det bli på onsdagmorgon, köra lite core. För imorgon är allt full bokat och jag slutar inte fören halv 7.

Puss & Kram, Jessica

tandläkaren väntar.

Jobba 9-13 idag, så har precis kommit hem. Så ska ta det lite lugnt tills jag ska till denna jävla tandläkaren. Har fått en tid 14.20, så dom ska få kolla på visdomstanden jag haft ont i. Tycker verkligen inte om att gå till tandläkaren jag. Men måste kolla detta, så det är bara att bita ihop och gå dit. Så vi får se vad de säger, bara jag inte behöver dra ut den. Har aldrig droge ut en tand i hela mitt liv och jag vill inte göra det heller!

Puss & Kram, Jessica

Sängen väntar.

Nu blir det att krypa ner i sängen, ska bli gött. Sen imorgon är det jobb som väntar, 9-13.. Ingen lång dag direkt, men gött efter man har vart sjuk. Godnatt mina vänner! <3

Puss & Kram, Jessica

städtime.

Har precis diskat, så nu har jag fått undan allt efter matlagningen igår. Så nu ska jag fortsätta att städa lite, dammsuga, dammtorka mm. Inte så kul, men det är behövligt. Hade velat åka till Charlottenberg och kollat lite, men Daniel åkte iväg med bilen. Så då vart det städning på schemat ist. Ska ävan försöka färga håret igen om jag orkar, annars får jag ta det imorgon. Förresten, måste jämt tillägga att maten vart hur god som helst igår. Riktigt, riktigt nöjd är jag! Så nu är det sverges mästerkock som väntar, haha! Tänkte lägga upp receptet någon dag, för den som vill prova att göra det själv.

Puss & Kram, Jessica


Smördegsinbakadoxfelé, potatispuré, egen rödvinssås och sparis, mumma!
(upplägget är väl inte i världsklass då)


På väg till Karlstad igår.


Fynden jag gjorde i karlstad igår.


Klänning, gina tricot 399:-


Kort jeansjacka, HM 199:-


Ed Hardy skor, Footnews & Vagabond 899:-(kommer lugnt bli favoriterna)





Skor, Din sko 99:-


Klänningen kommer bli sjukt fin till sommaren


i matlagningen.

Vart till karlstad en sväng med milla, så det vart shopping i massor! Köpte en jeansjacka, jeansklänning, 2 par skor, smycken och tights. Tänkte lägga upp bilder på det sen, för jämt nu håller jag och sambon på att laga mat, smördegsinlindadoxfelé, potatispuré, egen rödvinssås och sparis till det. mumma! Trevlig kväll alla.

Puss & Kram, Jessica

tripp till karlstad.

Har precis duschat, så ska fortsätta göra mig iordning och äta lite frukost. Blir iväg till karlstad med milla nu vid 11 och shoppa upp lönen man fick igår ;) Så hinner inte skriva så mycket mer nu.

Puss & Kram, Jessica

morgonen.

Vakna vid 11, gött att få sova ut. Så det första jag gjorde var att ringa jobbet, för dom skulle beställa från deval idag och jag hade sett en jätte fin jacka jag ville ha. Sen kom angelica vid kl.13 på en kaffe, var trevligt! Så vi satt och prata lite om allt mellan himel och jord. Men nu väntar jag på milla att hon ska komma till stan så vi kan dra och sola. Men hon ska åka från sin mamma i sunne, så det kan ta en liten stund. Under tiden ska jag ta och plocka lite mer här hemma, börja me det imorse, men tog en paus när angelica kom.

Puss & Kram, Jessica

sjuk.

Vilken jobbig dag det har vart på jobbet idag, men jag stod iaf ut. Men imorgon blir det att vara hemma och bli av med febern. Verkar som det är många som har feber nu.. Så har frysigt så mycket att jag först fick ligga under värmefilten (bästa uppfinningen ever!) och sen fick det bli ett varmt bad och film där, mysigt. Så nu sitter jag under värmefilten igen och väntar på att min kära pojkvän ska komma hem och tycka synd om mig, men tills dess får jag tycka synd om mig själv bara. Hatar verkligen att vara ensam när jag är sjuk! Men imorgon kommer Angelica hit och ska fika eftersom jag blir hemma från jobbet. Så hon ska få lite kaffe innan hon ska iväg och jobba. Trevligt! Men nu ska jag fortsätta att inte göra ett skit och vänta in BB.

Puss & Kram, Jessica

Jävla tand!

Irriterad idag, ont i denna förbannade visdomstanden! Vet inte vad jag ska ta mig till, får bli att fixa tid till tandläkaren snart, för nu har jag haft ont länge. Fan, och jag som har världens tandläkarskräck! Men kan inte gå såhär, mår så dåligt för övrigt då, ont i bihålor, ont i huvudet, feber som kommer och går och ont i munnen.. Vet inte hur många gånger jag vart hos tandläkaren nu för denna tanden. Förra sommaren fick jag en akut tid till tandläkaren för hela halsen höll på att svälla upp. Så kommer väl säkert att få ta bort den.. Vad är det för bra egentligen med dessa tänderna som bara ska komma upp och göra ont? kan inte fatta..

Så är det i alla fall.. Fick bli inringd tidigare idag, klockan 6.40 ringde Carina och fråga om jag kunde komma till 8 och jobba till 16.30, gött att få lite extra pengar. Så imorgon har jag öppning och jobbar 6.20 till 14.50 och på fredag fick jag stängning, då blir det att jobba 10 till 18.30. Inte så kul på en fredag men som sagt, gött med lite extra pengar. Men känns lite roligt, alla som är sjuka har typ samma som mig, förskyld och feber som kommer och går, men jag ska inte vara hemma och vara sjuk, jag fortsätter att jobba jag för alla som är sjuka!

Men nu ska jag se på halv åtta hos mig, trevlig kväll!

Soffläge och BB på tvn.

Ser på BB, tycker att det får börja hända något nu snart. Men det får vi hoppas. Men ska se klart på det nu, sen får det bli sängen, är jätte trött fast jag sov en sväng på dagen. Men blir nog så när man inte är helt frisk. Tråkigt bara att behöva sova själv bara. Men natti natti på er!

Puss & Kram, Jessica


club sandwich och true grit.

Jag och Daniel gjorde Club sandwich idag med klyftpotatis, mumma! Också skulle vi se True Grit eftersom det är våran 9månaders dag, men gissa vilken som somnar efter halva filmen, så bra var den! Nejdå, tänkte jag skulle kolla klart på den ikväll efter Big Brother. Daniel ska jobba natt extra, så blir ju själv efter kl.22.. Tråkigt, men men. Fan vad jag älskar att BB har börjat igen, har älskat de andra säsongerna. Men som denna har börjat så vet jag inte om man kommer följa det lika väl som dom andra gångerna, tycker det är alldeles för konstigt folk med, vissa passar bara inte in. Så det känns lite tråkigt. Vet ju inte om man kommer få sig någon favorit som en fått de andra åren. Får hoppas det vissar sig bli bättre än väntat. Nej, nu ska jag lägga mig i soffan och dö lite till.

Puss & Kram, Jessica


Club Sandwich, 4pers.

  •  4 kycklingbröst
  • 2 msk olja
  • 1 dl majonäs
  • 3 dl crame fraiche
  • 1 tsk curry
  • ½ tsk socker
  • ca ½ tsk papprika krydda
  • 4 tomater
  • 1 rödlök
  • 1 pkt bacon
  • Salt och vitpeppar
  • bröd och sallad

Gör så här;
Lägg Kycklingen i marrinad (blanda olivolja, salt, vitpeppar och vitlök med kycklingen.)
Stek kycklingen i olivolja (Bengt Frithiofsson, extra virgin olive oil, aromatisk & pepprig), lite smör och jag brukar ta lite santa maria, extra fine selection of spices, BBQ & grill mesquite på kycklingen när jag steker den. Ha lock på och stek på låg temperatur länge.
Stek bacon och skiva tomater, skala även löken och strimmla den.
Blanda curry, majonäs, crame fraiche, socker, salt, vitpeppar och papprikakrydda.
Stek bröden i smör.

Uppläggning;
Fördela en rejäl klick med curryblandningen på  brödet som ska ligga under.
Lägg på sallad som du har blandat i lite olivolja, salt, vitpeppar och citronsaft (blir extra gott då.)
Sen lägger du på tomater och lök.
Dela kycklingen och lägg på den, sen bacon och brödet.

Jag brukar göra hemgjorda kyftpotatisar till, som jag skivar, har olja på och salt, peppar och persillade. Det tycker jag blir gott. Sen kan man göra denna rätt lite som man själv känner, krydda kycklingen som man själv tycker mm.

Smaklig måltid :)


inge pigg.

Kom hem för en liten stund sen, så nu vart jag sittandes här framför tv. Vart en jobbig dag, eftersom jag inte känner mig så pigg, men tvingar mig iväg i alla fall. Men ska ta och plocka iordning lite här hemma nu, och komma på vad vi ska ha för mat. Sen ska jag försöka att komma iväg och sola, för tror jag hoppar träningen idag eftersom jag inte här helt 100. Tråkigt, när man väl börjar komma igång så ska man bli sjuk. Men nu ska jag plocka lite.

Puss & Kram, Jessica

helgens bravader.

Har inte vart inne och skrivit på hela helgen, dåligt av mig! Men ska skriva lite kort om den nu. På fredagen vart det jobb till ett, sen ner med louise på stan och ficka lite inför helgen, vart även en fika på Sunday. Sen vart det hem och plocka iordning för vinkvällen med Linda och Louise. Det var den roligaste kvällen på länge, tack brudar! Vi drack MASSA vin och gjorde mat, åt club sandwich som jag gjorde. Det är bara för gott. Får lägga in reseptet någon dag. Sen vid tolv så ringde Angelica och fråga om vi ville ha skjuts ner till Rajjens, men vart ut i bil hela kvällen. Var väl hemma runt fem på morgonen. Sen på Lördagen blev det ut igen, med linda, veronica och marlene.. Var en kul kväll det med, men vart lite lugnare för mig emot Fredagen. Så var hemma runt tre den kvällen.. Men det märks att man har bleve äldre, blir så mycket dåligare, och två dagars klarar man ju knappt av. Och sen har man bleve sjuk pågrund av helgens bravader.. Var lite kallare än vad jag trodde, så var ju inte så smart att springa runt i tröja bara. Men ska försöka stå ut så länge som möjligt, vill inte vara hemma från jobbet känner jag. Men får se hur det är imorgon. Ska kolla lite på tv nu, sen blir det sängen. Godnatt alla! <3

Puss & Kram, Jessica

Bilder från en minnesvärld kväll! :)


Fredagen, Vinkväll med flickorna


Fredagen, Vinkväll med flickorna


Lördagen


Lördagen


kan inte fatta.

Har kollat på Sveriges värsta bilförare, och jag sitter och funderar över hur i helvete dom fått sina körkort?! De är ju verkligen livsfarliga. Speciellt hon som släpper ratten hela tiden, det är ju fan sinnesjukt! Ibland kan man fundera på om hon gört med flit? Men hon ska iaf inte ha tillbaka nått körkort.. Men det är ju även för roligt att kolla på, man kan ju inte göra annat än att skratta. 

Ska snart åka och hämta Daniel på jobbet, ska åka lite tidigare så jag hinner in på ok innan det stänger. Så man får lite nytt bröd, mjölk och så. Sen blir det att göra lite kvällsmat när vi kommer hem, sen sängen. Eller kanske hinner med en film innan. Sen sova, och när jag vaknar imorgon är det fredag! :D Då blir det jobb fram till ett, sen möta Louise och åka på bolaget och sen handla lite mat inför vinkvällen med flickorna imorgon. Ska bli mysigt!

Puss & Kram, Jessica

at work.

Sitter på jobbet och har rast, eller aa, den är nog jämt snart slut. Börja kl.10 idag eftersom jag stänger huset, så slutar 18.30 ikväll. Men det går att.. Kan bara bli lite drygt där när man har ett barn kvar och det är en timme kvar innan den ska hem. Men sen när jag slutat så ska jag träffa Anitra så hon ska kolla vad jag har för hårfärg nu så hon kan beställa håret till hårförlängningen och efter det tänkte jag åka och handla.

Puss & Kram, Jessica

Godnatt.

Har myst i soffan med familjen, sambon och mina två kissebäbisar <3 Kollat på Iron man på tv11.. Men nu blir det att krypa ner i sängen, sovmorgon till morgonen. Godnatt!




Tussie bara någon månad, söt väl? :)<3



plockat och diskat.

Har sett på sveriges mästerkock, är kul att kolla på det. Tycker om att kolla på vissa matlagningsprogram faktiskt. Får lite idéer om vad man kan göra själv. Sen efter det var jag så duktig så jag diska och plocka iordning i köket och städa toaletten.. Så har vart lite duktig till Daniel kommer hem. Får se om han märker något bara. Ska åka och hämta honom nu, slutar kl.22 han. Så hinner inte skriva så mycket mer jämt nu.

Puss & Kram, Jessica

Powernap.

Tog en liten powernap, eller kanske en lång. Sov i typ 1,5 timme. Men gött var det. Så nu sitter jag och kollar på greveholm, eller aa, det var jämt precis slut. Men gud så bra det var, bästa julkalendern någonsin. Men nu ska jag kolla på reprisen av halv åtta hos mig. Sen efter det så ska jag försöka plocka iordning lite här hemma, så jag har gjort något när gubben kommer hem.

Puss & Kram, Jessica


Hemma.

Gick upp kvart i 7, trött som as.. Packa väskan och sen vart det att åka till hk och köra ett corepass klockan halv 8. Var gött att komma iväg på morgonen faktiskt, ha träningen gjord. Så efter passet åkte jag och christine till Select och köpe frukost, sen vart det iväg till jobbet vid 9. När jag kom dit fick jag reda på att Carina var sjuk så jag fick sluta 2 ist för 1 och imorgon fick jag stängningen, så slutar halv 7 då, men börjar ju inte fören 10, så blir ju lite sovmorgon iaf. Men nu sitter jag och kollar på Jims värld på 6an, ska ta och göra något att äta tänkte jag. Vet inte vad bara.. Kanske mos och kyckling? Men får se. Börjar bli rätt sleten också, så kanske får bli en liten powernapp efter man åte.

Puss & Kram, Jessica

onyttig kvällsmat.

Var inte länge sen älskling kom hem nu, han sluta 22.00 idag. Så när han kom hem så hade han köpt med mat på mc donalds, så snällt då! Tur för mig som inte åte något och var hungrig som en varg. Men det var den nyttiga dagen. Men skitsamma! Så nu sitter jag och ser på 5an, och Daniel diskar. Så det ska vara! ;) Men nu får det nog bli att krypa ner i sängen om jämt en liten stund, ska ju upp och köra ett corepass halv 8 till morgonen innan jobbet. Så godnatt på er, sov så gott!

Puss & Kram, Jessica

dusch dax.

Precis komme hem efter ett corepass på hk. Mycket mage idag, me like! Så nu blir det att hoppa in i duschen och sen lägga sig i soffan framför tv. Ska väl försöka få något i mig att äta också, men vad vet jag inte.. Orkar inte ställa mig och göra något nu. Vore gott med en sallad på pizzan, någon som vill med? ;) Men blir duschen nu som sagt, sen får vi se hur jag gör med maten. Nej, men nu kom jag på, varmasmörgåsar! Det gör jag.. Perry, perry.

Puss & Kram, Jessica

träna.

Har precis åte lite rostatbröd med sylt på, mumma de! Så nu ska jag börja göra mig iordning för ett svettigt pass på hälsokompaniet med Christine. Ska bli gött att rör lite på sig, vart lite dålig på det nu. Men får bli bättre, så man är fin till beach 2011 :) Så nu jävlar! Har bokat ett pass imorgon vid halv 8 på morgonen, så tänkte träna innan jobbet, inte dåligt Jessica! Sen bara det blir lite varmare får det bli att gå den lilla biten till jobbet och inte ta bilen, sen ut och gå på kvällarna. Känner mig riktigt motteverad nu. Men ska ta och byta om nu så jag är klar till Christine kommer.

Puss & Kram, Jessica

tråkigt.

fan, vad tråkigt jag har. Tar mig ju ingen stans för Daniel tog bilen till jobbet. Så jag vet inte vad man ska hitta på, vill iväg och träna men känner inte för att gå, är så kallt ute. Kanske ska ta och städa lite hemma, eller hm, är inte sugen på det. Nähej, jag vill ha sommar så man får lusten tillbaka att hitta på saker! Denna vintern har vart alldeles för lång. Vart snö och kallt ända sen i slutet av november! Men hoppas våren kommer nu i mars. Längtar!

Puss & Kram, Jessica

Nya locken.







Vart riktigt nöjd faktiskt :) trodde inte det skulle bli så bra som det vart.


Mörkt?



mörkt vs. blond

Ska jag färga det brunt igen? funderar på det, men har lite beslutångest. För har även beställt tid för hårförlängning i början av mars, så måste bestämma mig snart.


RSS 2.0