Bästa BB avsnittet.

Precis kollat på det bästa big brother avsnittet genom tiderna! Fyfan, vad kul det var :) Tack BB för underhållningen! Fortsätt med skräcktemat ett tag till.

Skulle ner på tjejkvällen idag, men det vart en väldig snabbis. Blev bolaget med Sabina och Cissi för att skaffa lite drickbart tills imorgon. Sen en sväng på Kicks och köpa hårfärg till utväxten. Sen skulle jag in till specsavers och kolla synen för det var gratis syntest idag, men det var kö på flera timmar, så jag sket i det. Blev hem ist och färga detta håret ist, men bra vart det. Nu är jag inte flintis mitt på huvudet ;) Men ska ta och noppa ögonbrynen nu (finns inget tråkigare) och sen är det kvällen.

Puss & Kram, Jessica




Kan det inte sluta snöa någon gång?

Jag vill inte ha mer snö nu! Jävla skit snö!! Hoppas det är det sista som kommer nu. Men tror det ska vara fint under helgen? Varmt skulle det vara iaf. Hoppas på det. För imorgon blir det jobba 13-17, så innan jag börjar jobba så blir det till mikaela, så hon får hjälpa mig med att fixa håret till kvällen, sen ner på stan och äta något, sen efter jag slutar blir det hem fort och byta om och sminka mig, sen bär det iväg till Karlstad på ItaloBrothers på Tempel :D Längtar..

Så Sen nu ikväll är det tjejkväll på stan, så ska väl ner och kolla om man hittar något fint man kan ha på sig, för på något konstigt sätt har jag INGA kläder! Kan inte fatta? Så ska passa på att gå in på Gallerix och kolla på Jay Smith, som ska vara där och uppträda och singnera skivor. Fast först nu ska jag ner till specsavers och göra ett syntest, lika bra att göra det och sen är det ju grattis hela dagen idag. Efter det SOLA! :D Bli lite brun. Sen måste jag färga håret också, denna jävla utväxten! Men men, så är det.


Bilder.

Lite bilder från den 26/3-11 :)













Puss & Kram, Jessica


Irriterad.

Dålig uppdatering på mig, fyy! Måste bli bättre, men man är inte hemma så mycket nu, vill ju vara ute när det är fint väder. Men jobba till 18.30 idag, drygt.. Men det är gött att man kan vara ute med barnen nu, så var ute till 17.30, gött! Sen nör jag sluta vart det hem och äta. Sen kolla på Sveriges mästerkock, Grey´s och BB. Och på tal om BB, tycker faktiskt Annie gick för långt, man ska driva med dom man tycker om inte knäcka sina ovänner, det är inte roasting! Visst, Madde kan man uppfatta som lös och helt ärligt vet jag inte vad hon har i huset att göra, men det går inte ut på att göra den man roastar ledsen. Jag kan ju säga om jag satt i Maddes sitts så skulle jag med ta det personligt. Det ska vara en kul grej, inte knäcka stackarn! Sen finns det en annan sak som jag stör mig på, tv11 kommer utgå som grattis kanal efter imorgon! Hur fan kan man göra så?! Tänk allt man följer, och jag vill ju kunna se BB-avsnitten och jag har ingen värre lust att behöva betala för det. Jävligt dåligt! Jag kommer ju inte betala för tv11 iaf, då fixar jag hellre 24/7.

Men nej, nu blir det sängen, godnatt folket! <3

Puss & Kram, Jessica

dagen som vart.

Blev en sväng till Charlottenberg efter jag slutat med Daniel, köpte en ny sterio till bil, så nu ska jag att få i ordning på ljudet och sen vart det även in en sväng på Rusta, köpte en ny köksmatta och en dörrmatta med "Välkommen" på. Och när jag kom hem vart det ut och gå med Hanna, gick i typ en timme. Gött var det. Sen blev det hem och kolla på Desperata hemmafruar och Big brother. Simon måste ju bara vinna hela skiten! Han är sig själv och inget mer, härligt att se.. De jag tycker minst om är Sonia, Vanessa och hon Madde, vilka falska människor. Men efter BB vart det att plocka här hemma lite. Så nu ser det inte så stökigt ut längre iaf. Men nu får det bli sängen. Jobb 10-18.30 imorgon :/

Puss & Kram, Jessica

Charlottenberg nästa.

Nu blir det iväg till Charlottenberg med Daniel, ska kolla på sterio till bilen och sen blir det så klart att kolla på lite kläder och skor. Skulle egentligen med Hanna och träna vid kl.17, men får ta det imorgon, för hinner inte åka till Charlottenberg någon annan dag än idag, för har stängning imorgon på jobbet och så.

Puss och Kram, Jessica


Karlstad.

Idag vart det jobba 9-13 och sen vart det hem och göra mig i ordning och iväg till Karlstad med Hanna, Sabina och Milla och köpa biljett till italobrothers som är på Tempel till fredagen. Sen vart det in på expert och köpa ett USB på 8GB fick det bli. Sen blev det hem och ner på stan här hemma med Daniel. Köpte en klänning på veromoda och sen blev det in på Telia för skulle kolla när xperia arc kommer ut, är lite sugen på den, så ställde mig i vänte kö iaf. Efter det vart vi hungriga så det blev mat på Kocki. Och när vi kom hem så fick jag en present av Daniel, han hade köpt jätte fina guld örhängen till mig, så söt! <3 Så nu sitter jag här och väntar på att big brother ska börja.

Puss & Kram, Jessica




Guld örhängena jag fick av Daniel :)


Klänning VeroModa, 300:-
(vart inte så bra bild, ser bättre ut på.)


Helgen.

Har sett på BB och nu sitter jag och ser på The walking dead, riktigt bra serie det. Daniel jobbar natt så det blir att mysa med katterna. Helgen har vart ok. Fredagen så var jag till tandläkaren och drog ut en visdomstand, fy fan, säger jag bara! Var det värsta jag gjort. Först fick jag lugnande, och det hjälpte mycket, all ångest försvann. Men man vart inte borta så man inte visste vad de gjorde, utan man var ju fullt medveten om allt. Sen såklart skulle det krångla med att få ut tanden, så tror jag fick 5-6 bedövningssprutor. Vill inte göra om det något mer, men klart som fan ska den andra tanden också ut. Sen när jag kom hem så hade jag visst yrat en massa och det kommer jag inte ihåg något om. Sen sov jag från 12-15. Så det var inget dåligt drag i det. Men sen på kvällen blev det hyra film och bara mysa. Daniel valde 2 filmer, kommer inte ihåg vad dom hette, men skit vad dåliga dom var! Han får aldrig mer välja film, för jämt när han väljer så är dom skit dåliga :P. Sen på lördagen vart det ut med Mikaela, var trevligt. Bilder kommer inom kort. Men jävlar vad man kan störa sig på vissa, alltid någon som ska yttra sig om saker den inte har med att göra, men men. Och idag har det bara vart lugnt, sov länge gjorde jag, sen laga Daniel mat, hasselbackspotatis, rostbiff och sparis, mumma! Men nu ska jag kolla klart på tvn.

Puss & Kram, Jessica



Daniel och Tussie <3


Godnatt.

Fan, Madeleine kom in i BB! Men nu blir det sängen och försöka sova, men vill inte för ser inte alls fram emot morgondagen.. :(


Vinst.

FÄRJESTAD! <3 Fan, vad gött att dom vann! Men man kan undra lite på hur domaren dömmer, men men. 2-0 i matcher nu. Men nu sitter jag och Daniel och ser på Big brother. Jävlar vad man kan störa sig på de nya tjejerna, hon Madeliene verkar hur lös som helst och inte prata på Minela, bläää! In me Marisol om någon av dessa ska in.

Puss & Kram, Jessica

Usch!

Fy fan, nu känns det inge bra. Är jävligt nervös, ska dra ut en visdomstand imorgon halv 10 på morgonen. Och jag är hur rädd som helst för tandläkaren, sen har jag aldrig droge ut en tand eller ens lagat någon över huvud taget. Så gör verkligen allt nu för att inte tänka på det. Har vårstädat här hemma (tvättat fönster, dammtorkat, dammsugit m.m.), men är inte klar än, så får fortsätta under helgen. För nu ska jag äntligen sätta mig och kolla på hockeyn, HEJA FÄRJESTAD! :D Nu ska det bli 2-0 i matcher. Ska även ta mig ett glas påskmust <3 Äntligen har den kommit finns inget bättre än jul-och påskmust! Har även köpt OLWs honungs rostade jodnötter, mmh.. me like! Så nu blir det mys framför tvn.

Puss & Kram, Jessica

Dagen i korthet.

Jobbade 9-17.30, sen vart det iväg till svärfar och svärmor och kolla när Daniel och far hans fixa bilen min. Den var ju på besiktning idag, och det gick riktigt bra, fick en enkel 2a på handbromsen som inte tog riktigt, men annars inget, inte ens något på bra att veta, min pärla det. Sen efter vi hade vart där vart det hem och laga mat, hemgjorda hamburgare, mumma! Så nu sitter jag här och Daniel spelar tv-spel (cs). Men får att bli duschen nu och sen krypa ner i sängen. Jobb imorgon 9-13.



Frukost på balkongen imorse, riktigt skönt. :)
PS. kolla brakfrukosten, fil med sylt :P



Sova.

Godnatt och sov så gott, för det ska jag göra.
Imorgon blir det jobba 9-17.30, efter det, träna och sola!





efterfest i Oslo :D


Vår.

Gud vilket härligt väder det är idag! Nästan 12°, kan inte bli bättre. Så nu får det bli en promenad i det fina vädret, ska bli skönt. Men tror jag väntar tills Daniel vaknat så jag kan tvinga med han, inge kul att gå själv, men alla ska ju jobba eller så är dom sjuka. Men så är det. Ska försöka hinna med och handla sen och städa lite här hemma, skulle ha städat igår, men var helt slut. Men idag finns det inga undanflykter, storstädning får det bli varken jag vill eller inte. Ska även försöka hinna med och dra och sola. Men det är lite jobbigt att ligga i ett solarium när det är så varmt ute, bättre när man är lite frusen. Men ska ta och sätta mig på balkongen tills han vaknar.

PS. Någon som har 2 bas 12" och steg till det att sälja? Hör av er isf.

Puss & Kram, Jessica


Osloresan.

Då var man tillbaka i Arvika då. Har haft en jätte trevlig helg i Oslo med flickorna, Linda, Hanna, Sabina och Mikaela. Jag och Mikaela tog tåget dit, så vi var framme vid 19.10. Tåget vart väl 25 min försenat, så det tog 1,5h till konsvinger, gick verkligen jätte seg dit. Men jag och Mikaela klaga ju inte för det, vi hade dukat fram så vi klara oss, grogg och cider. Sen när vi kom fram till Oslo gick vi först hem till Linda, Hanna och Sabina och ställde ner grejerna vi hade med. Sen vart det ner till akers brygge och äta på Olivia. Först till förrätt vart det bröd som man skulle doppa i olika dressingar, sen vart det riktig italensk pizza med parmesan skinka och roccula och öl till det. Och på lördagen vart det först att gå ner till Rema och köpa frukost som vi gjorde i ordning och sen till bolaget och efter det vart det att dra till Carl johan och kolla i affärer och sen vidare till akers brygge igen och sätta sig på ute serveringen och ta sig en öl innan vi drog hem och gjorde oss i ordning för utgång. Var lite folk som kom till dom och sen vid 23.30 drog vi oss mot stan, jag, Fredrik och Sandra hamna på partybåten nere vid bryggan. Sen vart det vidare till Opra bar och sen hem på efterfest. Kul kul! Söndagen var slapp, duscha, sen ner på Kiwi och köpa dricka och efter det in på Subway och köpa mat och hem igen och se på film tills tåget gick. Inte lite nära jag och Mikaela missa det, men som tur var att det vart fördröjt innan det åkte. Var hemma i Arvika vid 18.10, då kom Daniel och hämta mig så åkte vi och handla och sen hem och mysa framför tvn.

Bilder från helgen


























Stessig dag.

Slutade tidigare idag, 17.30 ist för 18.30, så vart fort hem och hämta träningsväskan och dra till hk och köra ett core pass, jobbigaste coren jag vart med om, men det är bra. Sen efter det cyklade jag lite, sen vart det hem och duscha, hämta Mikaela och äta mat och fixa biljetten till Oslo. Åker imorgon 16.32, då blir det bye bye Arvika. Så vi stannar tills på söndag och är back in Arvika kl. 18.02. Men ska bli gött att komma här ifrån lite, men kommer sakna min underbara sambo jätte mycket. Men vi överlever. Så nu håller jag på och tvättar så jag har rena kläder till helgen och har packat lite har jag också. Men nu känner jag att det är sängen som väntar, jätte trött.

PS. Kommer inte bli någon blogging under helgen mina vänner.

Puss & Kram, Jessica


at work.

Har precis städat bort mellanmålet, så ska sätta på mig kläder och gå ut en sväng. Slutar inte fören 18.30. Så när jag kommer hem har jag ingen aning om vad det blir, får se. Ska ner igen och kolla på tåg biljett, har bestämt mig för att det blir Oslo nu, var lite osäker under veckan, men nu kör jag på det.

Puss & Kram, Jessica

Dagen som vart.

Vart jobb 9-13, sen skjutsa Daniel till jobbet och sen sola. Skulle dra och träna också, men då skrev Parjin att hon var i Arvika, så möte upp henne så drog vi på Sunday och fika och sen hem till mig för hon har inte sett vart jag bor än. Saknat henne jag, var kanske ett år sen jag träffa henne sist, men nu får det inte ta lika lång tid igen! Så fick en stor Merci chokladask och en orkidé (eller hur det nu stavas), söt väl :) Så ska fan försöka och komma iväg och se hur hon bor nu också. Sen efter jag skjutsat Parjin till kvällskursen så hämta jag upp Mikaela, så då vart det massa prat där. Så skjutsa henne till jobbet vid 21.55 och då passa jag på att plocka med mig Daniel hem för han sluta 22. Då det vart big brother när jag kom hem och nu ska jag ta och lägga mig i badet och bara ta det lugt innan det blir sängen. Jobbar 9.30 till 18.30, har stängning av dagiset. Är inte så kul, men det får gå.

Puss & Kram, Jessica

ändring.

Nästan jämt kommit hem, vart med Mikaela. Var och åt lite mat och sen har vi bara åkt runt och pratat en massa. Vart varken träning eller soling, men imorgon blir det upp och iväg och köra ett spinningpass kl. 6.45 till 7.30 och då blir det core fram till 8. Ska bli gött! Måste börja ta tag i detta nu, och det vet jag att jag skreve många ggr nu, men är så tråkigt att träna själv, för jag orkar inte vara den som ska skriva och tjata på alla att bli med, så nu skiter jag i det och drar själv ändå! MINST 2 GGR I VECKAN, för som sagt beachen 2011 som gäller. Så tänkte lägga ut my fitness plan for beach 2011 ;) Träning och nyttig mat som gäller (undantag på helger). Men nu ska jag se på big brother. Så får återkomma med planen.

Puss & Kram, Jessica

På väg ut.

Iväg och köpa biljett till Olso med och äta lite mat med Mikaela. Skriver mer om dagen när jag kommer hem.


I väntan på BB och sambon.

Vart så hungrig, så fick bli lite fil med hallon sylt i väntan på att BB ska börja och att Daniel ska komma hem med maten jag beställt från donalds. Onyttig idag!


Lördagen.

I lördags vart det iväg på hockey, färjestad-brynäs. Så Hanna hämta upp mig vid kl.13 och så åkte vi och köpte mat på kocki. Sen kom Patrik (chauffören), Emmeli och Milla vid 14.30, då vi åkte iväg och tanka och sen bar det av till Karlstad. Så då var det bara att dra in och ställa sig i klacken. Var en bra stämmning och mycket folk. Riktigt kul! Men tyvärr så förlora färjestad i förlängningen. :( Sen när vi kom hem så blev det ut i bil här efter byte av chaufför, Hanna körde på kvällen. Sen blev det att träffa Daniel på hedéns och få lite grillad korv (han har alltid med grillen ut). Sen blev det med dom resten av kvällen, var hemma runt 4, 4.30.

Här är några bilder ifrån lördagen..












mer bilder kommer snart..


härligt väder.

Fan vad dålig jag är på att skriva här under helgerna, har fullt upp då. Men får bli bättre, förlåt! Men var iaf inte länge sen man kom hem, har vart på sunday och åte mat med Milla, sen gick vi en promenad i det härliga vädret. Så nu sitter jag och väntar på att hon ska bli klar så vi kan dra och sola. Har inte vart iväg på ett tag nu, så nu känns det som all soling vart förgäves, lika blek som innan. Men nu är det bra, nu måste jag komma igång igen. Så under tiden jag väntar på att Milla ska höra av sig ska jag kolla upp vad tåg biljett till Oslo kostar, blir antagligen kalas där till helgen. Så försöker få tag i Mikaela, så vi kan fixa detta tillsammans, men den människan vill inte svara, kärring ;)

Puss & Kram, Jessica


Godmorgon.

Igår äntligen fick jag i håret, på tiden det. Sen på kvällen gjorde jag och Daniel denna smördegsinbakadeoxfelén med potatispuré igen, gott gott. Men det fick bli en tidig kväll eftersom Daniel skulle jobba idag och jag var skit trött. Sen kom brorsan och ville sova på soffan för han hade på något konstigt sätt missat bussen hem. Men det är gött att komma upp i tid. Så ska ta och börja göra mig iordning, för Hanna skulle komma hit så skulle vi sitta i solen och ta någon öl innan det blir iväg till karlstad på hockey.

Puss & Kram, Jessica


Promenad till jobbet.

Precis åte lite frukost, fil, havrekuddar med äppelmos. Så nu ska jag borsta tänderna och ta mig en promenad till jobbet. Gött att det är fredag, inte länge kvar tills man tar helgen. Men vet inte än om jah slutar kl 13 eller 16. Får se om de behöver mig längre idag. Var prat på det igår, men fick aldrig något klartecken. Men nu ska jag bege mig till jobbet. Ha en bra dag allesammans :)

Puss & Kram, Jessica

Myskväll.

Har haft mys här hemma, med Big brother, popcorn, chips och dipp. Mysigt! Men ska ta och göra mig iordning nu och krypa ner hos min underbara sambo. Så blir inte så mycket mer skrevet idag, inte haft någon ork. Har varit sleten som fan och längtar bara efter sängen nu. Men imorgon är det helg och då blir det laga mat med den bästa och på lördag blir det hockey med brudarna och sen ut i stan. En helt perry helg helt enkelt ;) Skriver mer imorgon, lovar!

PS. Inget hår idag heller. Blir snart riktigt trött på detta! Fått sagt nej till 2 dagars övertid för jag har trott vi ska sätta i håret, men inget har bleve gjort. Men imorgon hoppas jag på att jag får i det. Hon ska komma efter hon slutat vid kl.16 och sätta i det.

Puss & Kram, Jessica

Lägenheten.


Ikea.

Idag vart det jobba 9-13, sen vart det hem och lägga mig i soffan och mysa med katten tills Milla skrev och fråga om jag skulle med till Ikea. Andra dagen i rad jag är där, men köpte inte så där jätte mycket. Ljussaker vart det bara. Men dom var fina. Sen när jag kom hem blev det soffan igen och mysa med älskling! Men nu blir det sängen.

Imorgon ska jag äntligen få i håret! Fan, vad jag har väntat.

Puss & Kram, Jessica

irriterad.

Blir så irriterad, denna bemanningcentral man jobbar på bara kör med en, och det tycker inte jag är helt ok! Kan ju vara bra att veta om man ska jobba, 9-13 eller 10-18.30 imorgon. Har planerat lite annat så vore ju bra om man fick reda på det i tid. Men nej då, så skiter jag i detta och går till jobbet och jobbar mina tider, 9-13!

Rättegången idag var hemsk! Fan, har aldrig vart så nervös i hela mitt liv tror jag. Sen var ju allt försenat, Sandra skulle ha vart inne 10.45 och jag 11.00, men tror hon gick in 11.25 och jag 11.40. Och när man väl kom in, så var man tvungen att svära denna eden och allt "Jag Jessica Dahlgren svär..". Usch, så hemskt! Sen tittar alla på en och det gör inte saken bättre, men gött att det är gjort nu i alla fall! Men som tur var fanns det 2 st ifrån BOJ där som berätta lite om hur det skulle gå till där inne innan vi gick in, så kändes lite bättre då.

Men nu ska jag ta och städa lite här hemma. Ser ut som fan efter helgen!

Puss & Kram, Jessica



nervös.

Har vart bloggfri några dagar, men tillbaka nu.

Fan, sitter här och är hur nervös som helst, har ont i magen och allt. Är ledig från jobbet nu idag för jag och en kompis är kallad som vittne till en rättegång. Så blir att bege sig till Karlstad om ett litet tag. Usch, det är verkligen 2år sedan detta hände och jag kommer inte ihåg ett skit! Kommer ju bli jätte lett när man ska sitta där och berätta vad man sett, men så kommer man inte ihåg typ något. Men man måste dit i vilket fall, så är det bara.

Men helgen var bra, fredag middag på The roof och lördag blev det att jag och gubben blev sittande på balkongen från kl.13 till kl.16 typ och drack öl i solen, så mysigt. Sen kom Mikaela, linda och louise hit och då vart det iväg på buuus! Blev bada tunna och basta, riktigt kul att göra något annat för en gång skull. Men nu får jag forsätta göra mig iordning, så får jag skriva sen hur det gick i Karlstad.

Puss & Kram, Jessica 



Bilder från lördagen, kommer mer sen!


Perry väder.

Ja, då sitter man här medans min kära pojkvän ligger i sängen och snarkar som en liten gris. Ska ta och göra lite frukost och väcka honom. Sen efter det får det bli en promenad i det härliga vädret, innan man sätter igång och dricker massa öl. Men ska iaf sätta mig i solväggen och dricka några! Har sådana vårkänslor nu jag. Har liksom fått ny energi. Ha en bra dag!

Puss & Kram, Jessica

mysig fredagkväll.

Hade beställt bord på The roof kl.20 idag, så vart dit en sväng. Åt texmex burger med pommes, sen efterrätt på det. Gött! Daniel skämmer att bort mig. Sen vart det hem vid kl. 22 typ och lägga sig i badet med en öl. En perfekt fredagkväll. Så nu ska jag lägga mig i soffan en sväng innan det blir att krypa ner i sängen. För i morgon blir det kalas med mina flickor, ska bli kul! Blev riktigt sugen nu under dagen. Hoppas det är ett perfekt vårväder bara.

Men nu ska jag lägga mig i soffan och få Daniel att byta kanal, han kollar på typ boxning eller kickboxning på tv4 sport, tråkigt! Men sov så gott alla, godnatt på er!

Puss & Kram, Jessica


The roof ikväll.

På väg till The roof och ska äta middag








På jobbet.

Sitter på jobbet nu, är hur lugnt som helst. Har ett barn nu och sen halv 2 kommer ett till. Så till mellanmål så slår vi oss ihop med de stora barnen och äter tillsammans. Var gött att börja halv 1 faktiskt. Så var ju iväg och färga håret innan, vart bra. Så nu väntar jag fortfarande på håret, men det hade visst fastnat i Örebro. Typiskt! Så det kanske kommer vad 4 eller så får vi ta det på måndag.

Sen ikväll blir det iväg och äta på The roof, ska bli gött! Äta god mat och dricka lite öl med den bästa <3 Och imorgon vet jag fortfarande inte vad jag ska göra, ut eller inte? Men lite sugen kanske man är iaf. Men nu ska jag fortsätta jobba, ha en trevlig helg alla!

Puss & Kram, Jessica


Tar kvällen.

Nej, nu ska jag gå och krypa ner i sängen och försvinna in i drömmarnas land. Sovmorgon till morgonen, börjar 12.30-16.30, men ska till frissan vid 10.20 och färga håret, så måste gå upp vid 9 iaf. Men blir 1h extra. Gött! Men idag vart det jobba, sen iväg och storhandla, plocka här hemma och städa toaletten. Duktig jag! Men orka inte laga någon mat så fick bli sallad på pizzan efter handlingen, och det var menningen att jag skulle iväg och köra 2 pass på HK, men jag dola här hemma, så glömde bort tiden. Slarvigt av mig! Inte tränat på 1,5 vecka nu. Så får försöka klämma in något på lördagmorgon, eftersom imorgon slutar jag så sent och kanske ska sätta i håret om det kommit och sen vid 20.00 blir det middag på The roof, fira att Daniel fått fast jobb! :) Så det blir mysigt! Och på lördag kanske det blir ut, men inte helt bestämt mig än. Men är det sånt väder som det var idag så kan man inte bli annat än sugen. Men vi får se.. Vill iaf hinna med att sätta i håret under helgen iaf! Väntat länge nu. Så hoppas Anitra kan. Men nu blir det sängen, natti natti på er mina vänner :) <3


Vill ha sommar nu! Vårkänslorna börjar komma lite smått :)


Frukost och jobb.

Sorry, vart ingen bloggning igår, var så arg att jag inte hade ett dugg lust. Var verkligen arg på allt igår, fy fan! Men sitter här och äter frukost och ska snart ta mig en promenad till jobbet. Ska bli gött! Kort dag idag, skönt!

Puss & Kram, Jessica


trött.

Så jävla trött! Ska bli skönt me en dusch sen hoppa i sängen. Jobbar 9-13 imorgon, ska bli gött me en kort dag. Sen vid kl.14 skulle Sandra komma imorgon och hjälpa mig färg denna utväxten som jag inte får iordning på, snällt det! Så efter jag slutat imorgon blir det ner på stan och köpa färg och en pänsel som man kan pälsa på utväxten med. Sen funderar jag också på om jag ska ta ett träningspass på morgonen, men är verkligen hur trött som helst, så får se om jag orkar upp till morgonen, annars kanske det bli gymmet senare under dagen. Natti på er!

Puss & Kram, Jessica


Frukost.

Sitter och äter frukost, varm o´boy och knäckebröd med ost på. Inte dåligt det för en som inte brukar äta något på morgonen. Så tänkte även ta en promenad till jobbet idag. Börjar 10 idag och jobbar till halv 7. Men det ska gli gött ändå, finns ändå inte så mycket att göra så kan lika gärna jobba. Men ha en bra dag mina vänner!

Puss & Kram, Jessica

RSS 2.0